Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Termékek
Befektetés
Letöltés
Kapcsolatallianznameny

 

AZ ÉLETPROGRAM, MINT A CSALÁD BIZTONSÁGÁNAK ŐRZŐJE

Az Életprogram másként közelít a biztosítási védelemhez, mint ahogy Ön azt megszokhatta. Arra mutat rá, hogy egy ember, egy család biztosítási védelmi szükséglete az adott élethelyzet függvénye.

Tanácsadóink segítenek felmérni az Önnek megfelelő biztosítási védelem összetételét és szintjét, így nem kell aggódnia családja és saját biztonságát illetően.

A biztosítási védelem elemei:

Szakértőink a tipikus élethelyzeteknek megfelelően előre összeállított, ún. biztosítási csomagokkal is segítik az Ön választását.

Az Ön választása nem teljes életre szól. Ahogy változik az élethelyzete, úgy változik a biztosítási védelem szintje és összetétele is. Tanácsadója elsősorban abban segít Önnek, hogy felismerje a változtatás szükségességét, másodsorban a gyakorlati lebonyolításban is Ön mellett áll.

Ha a biztosítási védelmen túl Ön arra is kíváncsi, hogy élethelyzetének és céljainak milyen befektetési formák felelnének meg leginkább, segítségünkkel most megtervezheti saját vagy családja hosszú távú stratégiáját.

Biztosítási csomagok összetétele

Standard - Az élet biztonságáért

Ezt a csomagot azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik alapvetően a befektetéseik jövedelmező elhelyezésében érdekeltek. Náluk a biztosítási védelemnek olyan funkciója van, hogy a kitűzött célok megvalósítását segíti egy esetleges tragédia bekövetkezése esetén.

A csomag összetétele:

Életbiztosítás 200 000 Ft
Baleseti halál 200 000 Ft

Jövőkép - A fiatal család álmaiért

A Jövőkép csomag ideális védelmet nyújt a családalapítás előtt állóknak és a fiatal házaspároknak, akik a családalapítás kezdeti szakaszában közös jövőjük kialakításán munkálkodnak. Ebben az élethelyzetben rengeteg fontos döntést kell meghozni. Gyermeket vállalni, lakást vásárolni komoly döntések, ezek nem múlhatnak a véletlenen. A Jövőkép csomag választásával Ön a nyugalmat vásárolja meg saját és családja jövőjét illetően.

A csomag összetétele:

Életbiztosítás 200 000 Ft
Baleseti halál 200 000 Ft
Baleseti rokkantság 500 000 Ft
Műtéti térítés 10 000 Ft

Zenit - A középkorúak céljaiért

Ebben a korszakban a biztosítási védelmen belül elsősorban az egyre erőteljesebben megjelenő betegségi kockázatokra kell helyezni a hangsúlyt. Ezen túl gyermekei, unokái is számot tarthatnak a segítségére. Ha ezeknek szeretne megfelelni, a Zenit csomag Önnek készült.

A csomag összetétele:

Életbiztosítás 200 000 Ft
Baleseti halál 200 000 Ft
Baleseti rokkantság 200 000 Ft
Kritikus betegségek: 100 000 Ft
Műtéti térítés: 10 000 Ft

Ambíció - A vállalkozókért

A vállalkozókat általában a felfokozott életritmus jellemzi. A vállalkozás léte, családjuk boldogulása nagy mértékben múlik rajtuk. Ha Ön vállalkozó, speciális védelemre van szüksége, mely védelemben részesíti családját egy esetleges tragédia esetére, ugyanakkor hozzájárul ahhoz is, hogy egy betegség esetén minél előbb munkába állhasson ismét.
Az Ambíció kiterjedt védelme orvosolja ezeket az igényeket.

A csomag összetétele:

Életbiztosítás 500 000 Ft
Baleseti halál 500 000 Ft
Baleseti rokkantság 200 000 Ft
Kritikus betegségek 100 000 Ft
TB I-II. rokkantság 500 000 Ft

Junior - Gyermekünkért

A gyermek minden család középpontja. Egészsége, egy betegség esetén mihamarabbi gyógyulása minden családnak a szívügye. A Junior csomag figyelembe veszi, hogy egy kisgyermekre eltérő veszélyek leselkednek, mint egy felnőttre, és ennek megfelelő védelmet tartalmaz. Ha Ön biztonságban akarja tudni gyermekét, Életprogramjához Junior csomagot is választ.

A csomag összetétele:

Életbiztosítás 100 000 Ft
Baleseti halál 100 000 Ft
Baleseti rokkantság 200 000 Ft
Műtéti térítés 10 000 Ft

Második bástya - A teljesebb védelemért

Ha Önnek már van életbiztosítása, de úgy találja, hogy nem felel meg élethelyzetének, illetve a kor követelményeinek, akkor Önnek készült Második bástya csomagunk, amely teljesebbé teszi a gondoskodást

A csomag összetétele:

Baleseti rokkantság 200 000 Ft
Kritikus betegségek 100 000 Ft
TB I-II. rokkantság 200 000 Ft

A csomagok összetételénél szereplő számok egységnyi biztosítási összegek, melyek az Ön igényeinek megfelelően szabadon többszörözhetők. (Például ha Ön Standard csomagot választ, de úgy ítéli meg, hogy egy tragédia esetén 200 000 Ft helyett 1 000 000 Ft-tal szeretne gondoskodni szeretteiről, akkor 5-szörös szorzót válasszon a csomagja mellé.)

Biztosítási fedezetek szolgáltatásai

Életbiztosítás

Ha Ön bármilyen ok következtében meghal, a biztosító kifizeti a szerződésben meghatározott összeget, az Ön által választott kedvezményezett(ek)nek (például házastársának, gyermekének), így szeretteit baj esetén anyagi biztonságban tudhatja.

Baleseti halál

Ha Ön baleset következtében meghal, akkor a biztosító kifizeti a szerződésben meghatározott összeget, az Ön által választott kedvezményezett(ek)nek (például házastársának, gyermekének), így szeretteit hirtelen tragédia esetén is anyagi biztonságban tudhatja.

Baleseti rokkantság

Ha Ön balesetből eredő, maradandó egészségkárosodást szenved, akkor a biztosító az egészségkárosodás mértékének megfelelően fizeti ki a szerződésben megjelölt összeget. Ebből az összegből Ön fedezheti a megváltozott élethelyzetből adódó plusz kiadásokat.

Kritikus betegségek

Kritikus betegségnek számít a rosszindulatú daganat, az agyi érkatasztrófa, szervátültetés, krónikus veseelégtelenség, szívkoszorúér-műtét, és az AIDS. Ha Önnél a fenti betegségek valamelyikét diagnosztizálják, akkor a biztosító kifizeti Önnek a szerződésben megjelölt összeget, hogy ezzel fedezze a gyógykezelés és rehabilitáció költségeit.

TB I-II rokkantság

Ha Ön betegségből vagy balesetből eredően megrokkan, és az Országos Orvos Szakértői Intézet Önt I. vagy II. csoportba tartozó rokkantnak minősíti, akkor a biztosító kifizeti Önnek a szerződésben megjelölt biztosítási összeget. Ebből az összegből Ön fedezheti a megváltozott élethelyzetből adódó plusz kiadásokat, valamint adott esetben nyugdíját is kiegészítheti.

Műtéti térítés

Ha Ön betegség vagy baleset miatt olyan egészségkárosodást szenved, mely műtéti beavatkozást eredményez, akkor a biztosító a szerződésben meghatározott összeget, a műtét nagysága szerint fizeti ki Önnek. Ez az összeg fedezetet nyújthat a kórházi tartózkodással kapcsolatos többletköltségekre, illetve pótolhatja a kieső jövedelmet is.

Az Életprogramon belül Ön több ember biztonságáról is gondoskodhat, tehát a felsorolt biztosítási fedezetekből választhat házastársa vagy gyermeke számára is.

NINCS IDEJE ELJÖNNI HOZZÁNK?

allianznameny

 NYEREMÉNYJÁTÉK!

KÖSSÖN ONLINE SZERZŐDÉST ÉS SORSOLÁSON VESZ RÉSZT!

allianznameny

ITT AZ IDŐ!

LÉPJEN ÁT ÉS VEZESSEN 2010BEN IS TELJES BIZTONSÁGBAN!

 

JÖJJÖN ÉS TANULJON A LEGJOBBAKTÓL!

A BELÉPÉS ÜGYFELEINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

 

allianznameny

VAN CSALÁDJA?

 

allianznameny

VAN FONTOSABB AZ OTTHONNÁL?

 www.allianznameny.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!